BasBQ
Beef en Steak

Prachtige Picanha

 

bassiebs

Vuurmaker
Berichten
53
Gisteren samen met mijn oude heer een stuk Picanha klaar gemaakt ter ere van zijn verjaardag. Leuk om samen te doen! Hij heeft me het bbq-vak ten slotte bijgebracht.

Stuk ingesneden met een mooi ruitjespatroon.
IMG_20210626_161450.jpg


Hij is ca 50 minuutjes bij 150 graden geweest, tot een kerntemp van 46 graden. In de stromende regen en onweer mogen we wel stellen. Gelukkig doet de Weber het ook onder een paraplu :p
IMG_20210626_172823.jpg


Daarna even affakkelen. Ik zie dat we vergeten zijn de sondes eruit te halen voordat hij het vuur in ging haha.

IMG_20210626_173018.jpg


Daarna het langste kwartiertje wachten...
IMG_20210626_174047.jpg
IMG_20210626_174226.jpg


Bij het aansnijden bleek hij perfect voor ons te zijn.
IMG_20210626_180127.jpg


Gefeliciteerd pa! Jij mag vaker jarig worden ;)
 
Laatst bewerkt:
Picanha is een heerlijk stukje vlees.
Resultaat zag er mooi uit.
Hopelijk heb je geen schade aan je probes.
 
Ziet er fantastisch uit, had wel een stukje gelust😋 het is alleen niet echt low en slow naar mijn idee 😜
 
Picanha is een heerlijk stukje vlees.
Resultaat zag er mooi uit.
Hopelijk heb je geen schade aan je probes.
Nog even testen vandaag ;)

Is overigens de Inkbird 2X. Hij werkt wel, maar ben niet erg tevreden met de app. Mooi excuus voor een nieuwe als ze het niet meer doen.
 
Dat is een mooi resultaat van een fijn stuk vlees.
Als nog gefeliciteerd net je pa !
 
Gefeliciteerd met je bbq mentor.
Lekker stuk vlees met een mooie garing.
 
Terug
Bovenaan Onderaan