BasBQ
Beef en Steak

pp WAS op

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Het was al weer een tijdje op en dus hard nodig om weer wat pulled pork te maken....

Vanmorgen de bbq aangestoken en om half zes kon de 2,5 kg ge?njecteerde procureur erop.
Na vijf uur glaze aangebracht en twee uurtjes later ingepakt.

Ondertussen even een koolsalade maken.

Dan is het wachten tot de 88 graden word aangetikt.
Uurtje rusten en daarna pullen...


Het resultaat was weer heerlijk, met dank aan het recept van Noskos.
41fd35dedd028b4388402301a964090a.jpg

5309e867ab9d9c5be4017063348561d7.jpg

47925478794499b8ac252cc5423e6a7e.jpg

1fac4231ace438a29367ba4664c96cfb.jpg

64bc8a466208e14dc24e7cf6b4e975b8.jpg
 
Lust ik wel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan