BasBQ
Beef en Steak

PP voor stickertje

 

Andre

Tondelzoeker
Berichten
6
Na vorig jaar te laat, na aanmelding mijn pp ingestuurd te hebben, nu een nieuwe poging.

Hierbij mijn tijdschema van vandaag en temperatuur:

Pulled pork
2,2 kg varkensnek, avond vantevoren gerubbed en ingepakt in folie.

Vanmorgen mijn kamado opgestookt en de nek erin gelegd.

8.30 uur  8 graden
9.30 uur  27 graden
10.30 uur 48 graden
11.30 uur 62 graden
12.30 uur 65 graden
13.30 uur 68 graden, glaze er op
14.30 uur 69 graden
15.30 uur 69 graden, ingepakt
16.30 uur 75 graden
17.25 uur 88 graden
Inpakken voor een uur.

De foto's:





cf959e9910fab334925e62e1358fff31.jpg
ba1e815359ff595590be03fd6a3ab972.jpg
8de46bcff8e45dc2406c09c9435eb826.jpg
aab82615f5878ca76673e7d8aa091703.jpg
a12bd8b52e0c218afaae728752daa6d3.jpg
a85d33f45162f1a844dd7521fee07e7e.jpg
3d6bd498e83776d5c1eb73fa3bddc874.jpg


Sent from my 2014811 using Tapatalk

 
Ziet er goed uit, lusten we!
 
Lekker zeg, ziet er top uit. Gefeliciteerd met je knor.
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Daar kan ik me wel een uurtje mee vermaken hoor.  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan