BasBQ
Beef en Steak

PP voor de verjaardag van onze dochter Nikki (3 jaar)

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Zaterdag vieren wij de verjaardag van onze dochter,ze is 18-10-2012 3 jaar geworden.

We eten PP.

Donderdag begonnen met het vlees te rubben.

PPNikkihaarverjaardag3jaar001.jpg
PPNikkihaarverjaardag3jaar002.jpg


Mosterd en Butt rub.

PPNikkihaarverjaardag3jaar004.jpg
PPNikkihaarverjaardag3jaar005.jpg


Nachtje in de koelkast.

PPNikkihaarverjaardag3jaar006.jpg


En vrijdag om 23.00 op de WSM.

PPNikkihaarverjaardag3jaar007.jpg

 
We zijn nu bijna 2uur verder.
Dome 109 graden en het vlees 45 graden C.
WSM is lekker stabiel,dus ik ga zo lekker slapen.
 
Lekker Mike, hoe laat mogen we aanschuiven?
 
ik ben dus niet de enige die aan de pulled pork gaat  ;D . Dit zijn trouwens wel bazen procureurs zeg. Succes vandaag
 
lekker MIke, lusten we hier ook wel
 
De pp is voor het avond eten,en ik denk dat ik aardig uit kom met me tijd.
Ik ben om 2.00 naar bed gegaan en werd om 9.30 wakker,zonder omkijken naar de WSM.Heerlijk

Dome 105.
PP 1=77
PP 2 =84 graden C.
 
Mooi stabiel gedurende de nacht Mike. Mignion methode gebruikt?
Kan je vertellen hoeveel briketten je gebruikt hebt, welk hout en hoeveel water in de waterpan?
Heb sinds kort een WSM en nog op zoek naar optimale methode en hoeveelheden.
Prettige dag vandaag!
 
we hebben geen uitnodiging gehad  :'(
 
structor zei:
Allereerst gefeliciteerd met je dochter. Verwacht je zoveel gasten? Of is een deel voor later. Had je nu al de partyq er aan of had je hem net besteld en nu zonder?

Ik verwacht aardig wat eters,en wat er over blijft is voor PP kroketten.
De Party Q is nog niet binnen.
 
brownier zei:
Mooi stabiel gedurende de nacht Mike. Mignion methode gebruikt?
Kan je vertellen hoeveel briketten je gebruikt hebt, welk hout en hoeveel water in de waterpan?
Heb sinds kort een WSM en nog op zoek naar optimale methode en hoeveelheden.
Prettige dag vandaag!

Inderdaad de Mignion methode.
Ik gooi de mand helemaal vol met koude en daar boven op gaan 20 gloeiende briketten.
Ik heb appelhout gebruikt.
En ik gebruik geen water in de pan maar een aardewerk schaal.
Het gebruik van de schaal kan je hier terug vinden.  http://www.bbq-nl.com/2008/07/wsm-waterpan-aanpassing.html

Gr. Mike
 
De eerste PP is inmiddels klaar,is een snelle.
De andere hangt op 85 graden C.
 
En de laatste is ook klaar.

aje8y8uh.jpg


PP ingepakt en in de koelbox tot vanavond
 
Mooi eindresultaat!!
 
Lekerrrrrrrrttt ;D
 
Leuk feestje zo.
 
Terug
Bovenaan Onderaan