- Berichten
- 2.588
Ik was bij de Lidl in Duitsland en daar zag ik warempel een lekker stukkie varkensschouder liggen van 1,3 Kilo. Ik ging voor iets van kip maar deze kon ik niet laten liggen.... Dus PP zou het worden.

In de rub.


Injecteren met appelsap en rub

Inpakken voor de nacht

Vanochtend wederom een laagje rub erover

Op de Q ermee

Na 5 uur in het folie

Na 7 uur op 88 graden en lekker inpakken.

;( bij het van de BBQ halen van de schouder perongeluk het folie kapot gestoken. Alle prachtige sappen gingen verloren......
Klaar voor het pullen

Toch stiekum een stukkie proeven

Damn wat was deze lekker. Ook een lekkere rub. Opeens kwamen er meer "even" proeven.......... en WEG!!!!!!! Niks meer te pullen.
Soms zit het tegen......... Vaak is het gewoonweg lekker.

In de rub.


Injecteren met appelsap en rub

Inpakken voor de nacht

Vanochtend wederom een laagje rub erover

Op de Q ermee

Na 5 uur in het folie

Na 7 uur op 88 graden en lekker inpakken.

;( bij het van de BBQ halen van de schouder perongeluk het folie kapot gestoken. Alle prachtige sappen gingen verloren......
Klaar voor het pullen

Toch stiekum een stukkie proeven

Damn wat was deze lekker. Ook een lekkere rub. Opeens kwamen er meer "even" proeven.......... en WEG!!!!!!! Niks meer te pullen.
Soms zit het tegen......... Vaak is het gewoonweg lekker.