- Berichten
- 2.576
Vandaag pp in de maak ,wou het eens anders doen.
Aan het spit , niks nieuws maar word niet veel gedaan .
De Diy rotisserie heb ik nu een tijdje en vind het geweldig om mee te werken.
Had een 3kg procureur bij de sligro mee genomen en die heb ik gisteren getrimd en gevlinderd.
Omdat hij aan het spit toch ingebonden moest worden er een rollade van gemaakt zodat de rub ook binnen in zit .
Heb dit keer gekozen voor een beefrub, in plaats voor de standaard zoete paprika rub .
Wou het wat hartiger. Komt ook geen!! bbq saus op het eind door heen .
Dit kan voor de liefhebber op het broodje er nog wel op .
Eerst met wat olie en mosterd ingesmeerd en dan
In de rub van binnen en buiten en in de folie voor de nacht weg gezet in de koelkast.
Vandaag opgerold en in gebonden .
Op het spit met 2 chuks kers ,en gaan
Verwacht rond 19:00 klaar is ,word vervolgd
Na 4 uren mooi op kleur en goede bark in gepakt
gewoon op het spit , nu even de jonge kerel ophalen van school en we gaan even in het grote 50meter hoge reuzenrad die nu in dr88 staat in.
Kan ondertussen
de procureur rustig door garen
Weer terug van het rad ,Bastard mooi strak op themp
16:35 was hij al klaar . Totale tijd 5,5 uur 3kg procureur. Best snel ,boven de 95 graden en boter mals
Na een klein uurtje met de handen gepulled.
En geproefd, helemaal top , heerlijk hartig .
Deze ga ik zeker vaker maken en op de spit natuurlijk
Aan het spit , niks nieuws maar word niet veel gedaan .
De Diy rotisserie heb ik nu een tijdje en vind het geweldig om mee te werken.
Had een 3kg procureur bij de sligro mee genomen en die heb ik gisteren getrimd en gevlinderd.
Omdat hij aan het spit toch ingebonden moest worden er een rollade van gemaakt zodat de rub ook binnen in zit .
Heb dit keer gekozen voor een beefrub, in plaats voor de standaard zoete paprika rub .
Wou het wat hartiger. Komt ook geen!! bbq saus op het eind door heen .
Dit kan voor de liefhebber op het broodje er nog wel op .
Eerst met wat olie en mosterd ingesmeerd en dan
In de rub van binnen en buiten en in de folie voor de nacht weg gezet in de koelkast.
Vandaag opgerold en in gebonden .
Op het spit met 2 chuks kers ,en gaan
Verwacht rond 19:00 klaar is ,word vervolgd
Na 4 uren mooi op kleur en goede bark in gepakt
gewoon op het spit , nu even de jonge kerel ophalen van school en we gaan even in het grote 50meter hoge reuzenrad die nu in dr88 staat in.
Kan ondertussen
de procureur rustig door garen
Weer terug van het rad ,Bastard mooi strak op themp
16:35 was hij al klaar . Totale tijd 5,5 uur 3kg procureur. Best snel ,boven de 95 graden en boter mals
Na een klein uurtje met de handen gepulled.
En geproefd, helemaal top , heerlijk hartig .
Deze ga ik zeker vaker maken en op de spit natuurlijk