- Berichten
- 5.627
Gisteren naar de Hanos geweest en daar onder andere een schitterend mooie varkensnek van 3 kilo meegenomen
van het Gaasterlands Kruidenvarken, het knorretje heb ik hier nog niet dat wil niet zeggen dat dit mijn eerste PP is.
De wedstrijd methode vinden wij vele malen smakelijker/sappiger dan de old school methode vandaar dat dit varkentje dadelijk een aluminium
jasje gaat krijgen.
Een paar stukjes appelhout erbij.
Hij ligt er op het moment van dit schrijven 1,5 uur op de BBQ,
Als hij 74 gr. C is of na 5 uur ga ik hem lakken met een mix van Blues Hog BBQ saus, Blues Hog red Tennessee en een klein beetje frambozenjam.
Wordt vervolgd.........
van het Gaasterlands Kruidenvarken, het knorretje heb ik hier nog niet dat wil niet zeggen dat dit mijn eerste PP is.
De wedstrijd methode vinden wij vele malen smakelijker/sappiger dan de old school methode vandaar dat dit varkentje dadelijk een aluminium
jasje gaat krijgen.
Een paar stukjes appelhout erbij.
Hij ligt er op het moment van dit schrijven 1,5 uur op de BBQ,
Als hij 74 gr. C is of na 5 uur ga ik hem lakken met een mix van Blues Hog BBQ saus, Blues Hog red Tennessee en een klein beetje frambozenjam.
Wordt vervolgd.........













