Gisterenavond om 00:00uur de Procureur op de WSM gelegd. Dit is mijn eerste keer PP op de WSM. Ik had dit eerder wel op mijn kogel gemaakt. Ik heb het recept gebruikt uit het boek Smokey Goodness. Dit is een vrij simpele methode.
Bij de Sligro gisteren een procureur mee genomen van 2.5kg. (Wat een stuk :-O). Vorige keer had ik schouder bij de keurslager gehaald, dit is compacter vlees?
Eerst in de mosterd
Rub
00uur op de WSM
06uur zoals in het boek beschreven heb ik hem ingepakt. Hij was dacht ik 68graden.
Vanmorgen om 09:20
Nu komt mijn vraag. Ik wilde dit graag tussen de middag klaar hebben. Nu moet het nog een uur of 3 warm houden. Ik heb hem nu opnieuw in de folie 2x, in 2 strand handdoeken in de koelbox gedaan. Dit gaat wel goed zo toch?
Bij de Sligro gisteren een procureur mee genomen van 2.5kg. (Wat een stuk :-O). Vorige keer had ik schouder bij de keurslager gehaald, dit is compacter vlees?
Eerst in de mosterd
Rub
00uur op de WSM
06uur zoals in het boek beschreven heb ik hem ingepakt. Hij was dacht ik 68graden.
Vanmorgen om 09:20
Nu komt mijn vraag. Ik wilde dit graag tussen de middag klaar hebben. Nu moet het nog een uur of 3 warm houden. Ik heb hem nu opnieuw in de folie 2x, in 2 strand handdoeken in de koelbox gedaan. Dit gaat wel goed zo toch?