BasBQ
Beef en Steak

PP Saturday

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Ter ere van de geboorte van mijn tweede dochter afgelopen dinsdag maak ik vandaag een nekje op de UDS voor de gasten die dit weekend langs komen.

Gisteren in mijn Barrel Dust rub gezet.

bf6e1f6dafd06d9ac19ea25faa4187a7_zps8fae9e53.jpg


8b2b7b30cca921c0618599184814e08b_zpscdc44aff.jpg


f4fd15d94c0d8bb3029eabc54219aac3_zps7ea87ad3.jpg


Vanochtend op de Barrel

581d1d9c5b0106ce20a7f6070b01285b_zpsc7744b50.jpg


Halfway through

95ff044eb7243f9b95635a64f7251f71_zpse72782d7.jpg


Ik heb wat issues met de temp. Ik heb de heatermeter aangesloten maar hij blijft ondanks dat hij op 107 graden staat ingesteld op 122 graden staan. Daarom heb ik nu alles dicht gezet om te zien of ik ergens een lucht lek heb.

Wordt vervolgd.
 
gefeliciteerd met je dochter, en pp zal er altijd in gaan bij je gasten
 
En in de glaze bij 67 graden kern

72E7B25C-50BD-4F9D-B8F7-DAE3D410BB0A_zpsaqnnzs1z.jpg
 
Zo het zit er weer op en er in. Lekker man.

Ik ben gegaan voor de twee Carolina's qua eind saus. De mosterd uit het Zuiden en de azijn saus uit het Noorden.

35c264c365fbfeebe01d963a060af8be_zps180ca8f9.jpg


We hadden Coleslaw naar recept van drie (wijze) mannen bbq team.

3588e635109cf73644b5aa5e6ea33abb_zps70b2062d.jpg


e17ac185a3ee6b9eb0c685edb55a6aed_zpsb1536239.jpg


8124f3df076a6955c0a29366fbe894b6_zps865a3b8d.jpg


16beaf628a48e05efa16f318f7f00c0f_zps5bfe4408.jpg


Welke was het lekkerst?

Allebei, de mosterd variant had ik nog nooit gemaakt, echter de azijn variant was toch net iets lekkerder. Meer kracht zeg maar. 
 
Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. Het resultaat van je UDS PP ziet er zeer smakelijk uit.
 
van harte gefeliciteerd met je dochter.

en je PP ziet er goed uit hoor zal zeker in trek zijn zo krijg je als vader zeker aandacht.
 
Gefeliciteerd met je dochter en je gasten waren wel blij zeker!!
 
Bedankt voor de felicitaties allemaal!
 
Terug
Bovenaan Onderaan