BasBQ
Beef en Steak

PP op de dinsdag

 
 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
74
Vandaag een gast over de vloer en had nog +- 2kg procureur liggen. Gisteravond de procureur wat getrimd, geïnjecteerd volgens het recept van NOSKOS en in de pork prank rub gezet. Vanochtend om 09:00 de Bastard aangestoken en om 09:45 was hij stabiel op 110 graden.

Ik was voornemens om hem bij 70 graden in te pakken en dan door te garen tot +- 94 graden maar de stall begon bij 65. Aangezien ik een gast kreeg heb ik hem na 5,5 uur roken op appel en kersenhout ingepakt met wat boter en appelsap.

Om 17:00 was het ene stuk klaar en de ander volgde binnen een half uurtje. Uurtje laten rusten en toen gepulled en wat bbq saus toegevoegd.

Heerlijk sappig resultaat met een mooie rookring en idem smaak!

fbea497901d7e5cba0d30afaa29a774b.jpg

add4529596e25b5869702d746e1cd112.jpg

9ef88f7566a6cb23b8ccf454ecf95cf4.jpg

fbd545966fbb1f137d5c337be7391b10.jpg

49b46d143441e40edd43dd36b96a0d69.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dit ziet er goed uit!

Waren beide stukjes rond de kilo?

Heb hier namelijk meerdere berichten gelezen dat pp maken uit kilo stukjes niet zo makkelijk gaat..
 
Dit ziet er goed uit!

Waren beide stukjes rond de kilo?

Heb hier namelijk meerdere berichten gelezen dat pp maken uit kilo stukjes niet zo makkelijk gaat..

Yess klopt! Beide waren rond de kilo, iets meer maar niet veel. Ik heb het nooit gehoord, weet je ook waarom dit is?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik ook op woensdag of donderdag of welke dag dan ook

Gefeliciteerd met je knor.
 
Knorretje in the pocket!!! ziet er prima uit!!
 
Gefeliciteerd met je knorretje !! Ziet er smakelijk uit. Nog restjes over ? Probeer dan de PP kroketten van frits ook eens 🤤
 
Terug
Bovenaan Onderaan