BasBQ
Beef en Steak

Pp dat was lang geleden

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag was het weer tijd om de pulled pork voorraad weer aan te leggen.
Gisteren de rub aangebracht en ge?njecteerd.
Vanmorgen de BBQ aangestoken en de HeaterMeter klaargezet. Helaas zit er een breukje in de kabel van het thermokoppel, dus dat ging nog niet heel gemakkelijk om de temperatuur goed te krijgen. Uiteindelijk toch gelukt en kon de procureur op de Q.

Na vijf uurtjes ingesmeerd in na twee uurtjes ingepakt. En toen was het wachten tot de 88?C. Even prikken om te kijken of hij gaar is. Helaas nog eventjes.
Bij 92?C voelde het goed aan en heb ik hem er vanaf gehaald. Uitpakken en weer inpakken om te rusten.

Na een uurtje pullen en terwijl ik daar mee bezig was, waren de kids het al uit de schaal aan het eten. Nadat ik ze met de klauwen achterna heb gezeten had ik weer rust om verder te pullen.

Het was heerlijk en gelukkig is er nog wat over voor later...

0384278a23dfdd49fd575696f12bed24.jpg
072fec99d21b4f88435fa4bba4927117.jpg
a28008dff51c1b0d17bcf54f9160d4de.jpg
9169731a964c04497a91860c8be4cb8b.jpg
31416c605391600f318fcf626d4f60b0.jpg
 
Lekker hoor
 
Lekker verslag. PP ziet er goed uit.
Fijn dat de kinderen het ook lekker vinden. Mag je het vast vaker maken
 
Het water loopt me in de mond. Gelukkig ben ik nu ook bezig met pulled pork ;).
 
Dat ziet er lekker uit en mooi dat er nog wat over is voor later.
Wij maken ook altijd teveel klaar en vriezen wat over blijft in in Ziplock zakjes want P.P. smaakt bij heel veel gerechten en broodjes dus komt het met regelmaat op de tafel ;)
 
PP altijd lekker lusten we wel  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan