- Berichten
- 64
Vandaag was het weer tijd om de pulled pork voorraad weer aan te leggen.
Gisteren de rub aangebracht en ge?njecteerd.
Vanmorgen de BBQ aangestoken en de HeaterMeter klaargezet. Helaas zit er een breukje in de kabel van het thermokoppel, dus dat ging nog niet heel gemakkelijk om de temperatuur goed te krijgen. Uiteindelijk toch gelukt en kon de procureur op de Q.
Na vijf uurtjes ingesmeerd in na twee uurtjes ingepakt. En toen was het wachten tot de 88?C. Even prikken om te kijken of hij gaar is. Helaas nog eventjes.
Bij 92?C voelde het goed aan en heb ik hem er vanaf gehaald. Uitpakken en weer inpakken om te rusten.
Na een uurtje pullen en terwijl ik daar mee bezig was, waren de kids het al uit de schaal aan het eten. Nadat ik ze met de klauwen achterna heb gezeten had ik weer rust om verder te pullen.
Het was heerlijk en gelukkig is er nog wat over voor later...
Gisteren de rub aangebracht en ge?njecteerd.
Vanmorgen de BBQ aangestoken en de HeaterMeter klaargezet. Helaas zit er een breukje in de kabel van het thermokoppel, dus dat ging nog niet heel gemakkelijk om de temperatuur goed te krijgen. Uiteindelijk toch gelukt en kon de procureur op de Q.
Na vijf uurtjes ingesmeerd in na twee uurtjes ingepakt. En toen was het wachten tot de 88?C. Even prikken om te kijken of hij gaar is. Helaas nog eventjes.
Bij 92?C voelde het goed aan en heb ik hem er vanaf gehaald. Uitpakken en weer inpakken om te rusten.
Na een uurtje pullen en terwijl ik daar mee bezig was, waren de kids het al uit de schaal aan het eten. Nadat ik ze met de klauwen achterna heb gezeten had ik weer rust om verder te pullen.
Het was heerlijk en gelukkig is er nog wat over voor later...





