- Berichten
- 229
Geinspireerd door Antonv zijn thread van een paar dagen terug.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/pulled-pork-kroketten-8753/
Na afgelopen weekend had ik nog zoveel vlees over en leek het mij wel lekker om dit ook te proberen.
Recept is van Noskos met kleine afwijking. (Worchester ipv Chipotle Tabasco)
Van beide soorten vlees een ragout. Ruikt lekkerder dan dat het er uit ziet
In de paneermeel en in de olie op 175 graden
En kanen maar, wat een topper. Bedankt Antonv en Noskos, dit gaat vaker gemaakt worden!
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/pulled-pork-kroketten-8753/
Na afgelopen weekend had ik nog zoveel vlees over en leek het mij wel lekker om dit ook te proberen.
Recept is van Noskos met kleine afwijking. (Worchester ipv Chipotle Tabasco)

Van beide soorten vlees een ragout. Ruikt lekkerder dan dat het er uit ziet


In de paneermeel en in de olie op 175 graden

En kanen maar, wat een topper. Bedankt Antonv en Noskos, dit gaat vaker gemaakt worden!