vanmorgen de smoker maar eens aangestoken
hierbij een indruk van wat er op ging
aller eerst 48 kg varkensschouder (gewicht met been en vel aan)
de gebruikte rub is de basis rub van Noskos (waarvoor onmetelijk veel dank) met nog enkele aanpassingen (vraag me niet welke juist ik vergeet het altijd op te schrijven dus is elke keer anders)
de marinade die er op ging is deze uit het boek culinair BBQ van Steven R. (maar dan alsafwerking een uurtje in de smoker geplaatst


deze liggen nu nog rustig hun laaste graadjes te verzamelen
en dan deze (kleine) mooie Herford brisket (eigen koebeestje jaarling)
ge?njecteerd met boulion en ingesmeerd met de Brisket Slather (waarvoor ook weer dank aan de Noskos =D>)




hierbij een indruk van wat er op ging
aller eerst 48 kg varkensschouder (gewicht met been en vel aan)
de gebruikte rub is de basis rub van Noskos (waarvoor onmetelijk veel dank) met nog enkele aanpassingen (vraag me niet welke juist ik vergeet het altijd op te schrijven dus is elke keer anders)
de marinade die er op ging is deze uit het boek culinair BBQ van Steven R. (maar dan alsafwerking een uurtje in de smoker geplaatst


deze liggen nu nog rustig hun laaste graadjes te verzamelen
en dan deze (kleine) mooie Herford brisket (eigen koebeestje jaarling)
ge?njecteerd met boulion en ingesmeerd met de Brisket Slather (waarvoor ook weer dank aan de Noskos =D>)



