- Berichten
- 1.648
Naar aanleiding van mijn enthousiaste Q verhalen hebben een aantal relaties en collega's gevraagd of ik een Q wil organiseren. Op zich een uitdaging maar met wat hulp van een collega moet het lukken. We verwachten tussen de 30 en 35 personen
De volgende gerechten inmiddels op het menu:.
Sucade, PP, zelf gemaakte lamsworsten, zalm van een plankje en garnalen. En natuurlijk wat salades.
PP serveren we met broodje, koolsalade en augurken
Inmiddels heb ik 3 kilo sucade en 3 kilo procureur bij de plaatselijke besteld. Worsten maken we de dag voor het grote evenement en de vis halen we 's morgens bij de Makro.
Bijna alle gerechten zijn "makkelijk" te maken, echter voor de pp voorzie ik een probleem. Het vlees moet wel op tijd klaar zijn, anders missen we een belangrijk deel van de Q.
Kan ik de 3 kilo procureur het beste in 2 stuken van 1,5 op de Q leggen of kan ik al een dag eerder beginnen en het vlees vlak voor de gasten komen weer verwarmen en dan uit elkaar trekken of .......????????
Ik ben benieuwd naar jullie tips cq aanvullingen.
Groeten Peter
De volgende gerechten inmiddels op het menu:.
Sucade, PP, zelf gemaakte lamsworsten, zalm van een plankje en garnalen. En natuurlijk wat salades.
PP serveren we met broodje, koolsalade en augurken
Inmiddels heb ik 3 kilo sucade en 3 kilo procureur bij de plaatselijke besteld. Worsten maken we de dag voor het grote evenement en de vis halen we 's morgens bij de Makro.
Bijna alle gerechten zijn "makkelijk" te maken, echter voor de pp voorzie ik een probleem. Het vlees moet wel op tijd klaar zijn, anders missen we een belangrijk deel van de Q.
Kan ik de 3 kilo procureur het beste in 2 stuken van 1,5 op de Q leggen of kan ik al een dag eerder beginnen en het vlees vlak voor de gasten komen weer verwarmen en dan uit elkaar trekken of .......????????
Ik ben benieuwd naar jullie tips cq aanvullingen.
Groeten Peter