- Berichten
- 18
Gister was het een mooie dag om pulled pork te maken. Ik had weleens eerder pp gemaakt op mn UDS, echter is dat alweer even geleden.
Mooi excuus om mn nieuwe kamado eens goed te gebruiken.
Als recept heb ik het wedstrijdrecept van Noskos aangehouden, aangevuld met de coleslaw van Dominique. Veel beter ging het niet worden..

Bij de slager een procureur van ruim 2 kilo gehaald, en de avond ervoor geïnjecteerd en in de rub gezet.
De volgende ochtend rond 8 uur de bbq aangestoken, met appel en kersenhout erbij.
En vervolgens het stuk erop. Temperatuur is echt super makkelijk om aan te houden maar vooral te behouden.
Over heel de dag misschien 3 keer aan de schuif gezeten..
Na 5 uur de glaze erop, en de coleslaw even doorgemixt.
Na 2 uur wachten, vervolgens ingepakt in alu folie, en door laten garen tot (uiteindelijk) 97 graden voordat het echt zacht was.
Het resultaat was perfect, lekkerste broodje pp ooit geproefd

Mooi excuus om mn nieuwe kamado eens goed te gebruiken.

Als recept heb ik het wedstrijdrecept van Noskos aangehouden, aangevuld met de coleslaw van Dominique. Veel beter ging het niet worden..


Bij de slager een procureur van ruim 2 kilo gehaald, en de avond ervoor geïnjecteerd en in de rub gezet.
De volgende ochtend rond 8 uur de bbq aangestoken, met appel en kersenhout erbij.
En vervolgens het stuk erop. Temperatuur is echt super makkelijk om aan te houden maar vooral te behouden.
Over heel de dag misschien 3 keer aan de schuif gezeten..
Na 5 uur de glaze erop, en de coleslaw even doorgemixt.
Na 2 uur wachten, vervolgens ingepakt in alu folie, en door laten garen tot (uiteindelijk) 97 graden voordat het echt zacht was.
Het resultaat was perfect, lekkerste broodje pp ooit geproefd

