- Berichten
- 217
Afgelopen zaterdag stond het vrijgezellenfeest van de vrouw op het programma. Een mooi moment voor de mannen om eens wat op de bbq te maken. We zijn naar de Hanos gereden en daar besloten om burnt ends te maken, deze stonden nog steeds op mijn to-do list.
Begonnen met het buikspek snijden en een laagje rub erop.
Bbq aan en naar 120-130 graden gestookt met een blokje appel hout.
Na 3 uurtjes vonden wij het tijd om wat boter,suiker en bbq saus.
Na nog eens 2 uurtjes was het klaar voor consumptie. Wat is dit een top snack! Niet verwacht dat een blokje buikspek zo lekker kon zijn. Wij hadden een prima middag in ieder geval
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Begonnen met het buikspek snijden en een laagje rub erop.

Bbq aan en naar 120-130 graden gestookt met een blokje appel hout.

Na 3 uurtjes vonden wij het tijd om wat boter,suiker en bbq saus.

Na nog eens 2 uurtjes was het klaar voor consumptie. Wat is dit een top snack! Niet verwacht dat een blokje buikspek zo lekker kon zijn. Wij hadden een prima middag in ieder geval


Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk