- Berichten
- 695
Hoi hoi..
De naam verraad het al he.. nou laten we maar beginnen..
Kilootje Buikspek..
In niet te kleine blokjes gesneden..voorzien van een rubje..
Tijd om op de WGA te chillen met een blokje appelhout..
1.5 uurtjes later..
3 uurtjes later..
Deze mogen ingepakt worden met boter en suiker..
2 uurtjes later..
Ik vind het mooi..
Bakje schoonmaken en dan in de saus..
Owja.. ook die andere hobby nog even uitoefenen he..
40 minuten later..
Prima gelukt!! 3,2,0.4 is een fijne methode hier voor..
Heerlijk gegeten!!
Dank voor het lezen
De naam verraad het al he.. nou laten we maar beginnen..
Kilootje Buikspek..
In niet te kleine blokjes gesneden..voorzien van een rubje..
Tijd om op de WGA te chillen met een blokje appelhout..
1.5 uurtjes later..
3 uurtjes later..
Deze mogen ingepakt worden met boter en suiker..
2 uurtjes later..
Ik vind het mooi..
Bakje schoonmaken en dan in de saus..
Owja.. ook die andere hobby nog even uitoefenen he..
40 minuten later..
Prima gelukt!! 3,2,0.4 is een fijne methode hier voor..
Heerlijk gegeten!!
Dank voor het lezen