BasBQ
Beef en Steak

Pork Picnic van Hollands Wroetvarken

 
 

Tokke89

Sprokkelaar
Berichten
44
Pulled pork gistere laten ontdooien en gekruid met grof gemalen peper en zoutkorrels, samen met wat knoflook poeder en paprika poeder. Er had wellicht wat meer rub op gemogen
2017-02-09%2002.22.51_zpsle2ntxh1.jpg


Vanochtend om half acht stuk vlees op de smoker gelegd en op 120-130 graden celcius gesmoked met eikenhout (in totaal twee blokjes).
Na ??n uur:
IMG_20170209_083159_zpsro7v6cit.jpg.html


Na totale kooktijd van drie uur:
2017-02-09%2010.21.12_zpsu5emtkse.jpg


Na totale kooktijd van vijf uur (mooie donkere kleur is bereikt (althans vond ik zelf):
IMG_20170209_120439_zpsumjzurxu.jpg


Hierna heb ik hem ingepakt terug in de smoker gelegt door nog drie en een half uur.

Eind resultaat na anderhalf uur rusten in folie:
IMG-20170209-WA0003_zpssm8uzbzb.jpg


Screenshot_2017-02-09-17-33-06_zpsw2cykpa7.png
 
Ziet er lekker uit!  :p
 
Mooi !
 
mooi hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Lekkerrrr!
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Yum. Gefeliciteerd

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan