N
nitr0nnl
Gast
Vandaag voor de 2e maal mijn ei gebruikt helaas de eerste keer geen foto's
Maar vandaag stonden er gegrilde groenten met aardappels en pork chops op het menu.
Ik had wat nieuwe rub gekocht dus een mooie gelegenheid om te testen.
Met 70 graden er afgehaald eigenlijk net iets te ver voor mijn zin maar was nog erg sappig.
De 2e met 65 graden er af gehaald en was al beter.
Wat vonden we van de rub de AW Shit was vrij pittig dus de volgende keer iets minder gebruiken.
De Good Shit was wat milder en zoeter en beide voor herhaling vatbaar.
Morgen staan er voor het eerst spare ribs op het menu en probeer het volgens de 321 methode te doen.
Dus zo meteen al even in de rub te zetten en hopelijk kan ik daar morgen verslag over doen aan jullie.
Maar vandaag stonden er gegrilde groenten met aardappels en pork chops op het menu.
Ik had wat nieuwe rub gekocht dus een mooie gelegenheid om te testen.



Met 70 graden er afgehaald eigenlijk net iets te ver voor mijn zin maar was nog erg sappig.
De 2e met 65 graden er af gehaald en was al beter.
Wat vonden we van de rub de AW Shit was vrij pittig dus de volgende keer iets minder gebruiken.
De Good Shit was wat milder en zoeter en beide voor herhaling vatbaar.
Morgen staan er voor het eerst spare ribs op het menu en probeer het volgens de 321 methode te doen.
Dus zo meteen al even in de rub te zetten en hopelijk kan ik daar morgen verslag over doen aan jullie.