- Berichten
- 608
Vandaag voor het eerst pork belly ends a la noskos gemaakt. Gelezen dat het zo lekker zou zijn dat ik niet achter kon blijven. Een stuk iberico buikspek besteld. Dat kwam donderdagavond laat binnen.
Vandaag begonnen. Eerst in stukken gesneden van ongeveer 4 cm. En in de Noskos rub gezet
Daarna de Q op 120 graden en de buikspek erop
Na ongeveer 2,5 uur alles eraf. Bruine suiker, agavesiroop en roomboter erbij. Vervolgens weer teruggezet voor 2 uur
Daarna nog een half uurtje terug met noskos bbq saus erover en toen opgediend
En man man, wat was dit heerlijk. Echt een smaaksensatie. Die gaan we zeker nog een keer maken
Vandaag begonnen. Eerst in stukken gesneden van ongeveer 4 cm. En in de Noskos rub gezet
Daarna de Q op 120 graden en de buikspek erop
Na ongeveer 2,5 uur alles eraf. Bruine suiker, agavesiroop en roomboter erbij. Vervolgens weer teruggezet voor 2 uur
Daarna nog een half uurtje terug met noskos bbq saus erover en toen opgediend
En man man, wat was dit heerlijk. Echt een smaaksensatie. Die gaan we zeker nog een keer maken