- Berichten
- 411
Gisteren een stukje buikspek omgetoverd tot heerlijke burnt ends.
Eerst het buikspek in mooi blokjes gesneden en daarna in de rub gezet. Ondertussen een snake gemaakt in mijn Webertje. Wat blokken kersenhout erop en gaan. Na 2,5 uur op ongeveer 120 nog 2 uur terug in een mengsel van stroop (was de ahorn siroop vergeten), bastersuiker en boter. Als laatste nog 30 minuten met BBQ saus en smullen maar.
Wat wil nou het geval. Ben de laatste twee foto’s vergeten te maken. Heb ik heel vaak helaas. Ben ik iets moois aan het maken vergeet ik de laatste twee/drie foto’s te maken.
Als ik (bijna) mag eten worden de foto’s vergeten denk ik.
De blokjes.
Nu met rub
Dit was na de eerste 2,5 uur.
Nou moet ik het nog een keer maken voor alle foto’s

.
Het was heerijk want de kinderen zeurden al of er nog meer was.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerst het buikspek in mooi blokjes gesneden en daarna in de rub gezet. Ondertussen een snake gemaakt in mijn Webertje. Wat blokken kersenhout erop en gaan. Na 2,5 uur op ongeveer 120 nog 2 uur terug in een mengsel van stroop (was de ahorn siroop vergeten), bastersuiker en boter. Als laatste nog 30 minuten met BBQ saus en smullen maar.
Wat wil nou het geval. Ben de laatste twee foto’s vergeten te maken. Heb ik heel vaak helaas. Ben ik iets moois aan het maken vergeet ik de laatste twee/drie foto’s te maken.
Als ik (bijna) mag eten worden de foto’s vergeten denk ik.

De blokjes.

Nu met rub

Dit was na de eerste 2,5 uur.
Nou moet ik het nog een keer maken voor alle foto’s



Het was heerijk want de kinderen zeurden al of er nog meer was.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk