BasBQ
Beef en Steak

Pork Belly Burnt Ends

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Vandaag aan de slag geweest met buikspek, ik had dit al eens op YouTube langs zien komen en vond het tijd om dit eens zelf te maken.

Buikspek in blokken snijden, licht in oli?n en in de rub zetten, 3 uur op de Q bij 120 gr met wat rookhout.

Na 3 uur het spek in een bak doen en een cup opgewarmde bbq saus eroverheen gieten, afdekken met alu folie en weer 1,5 uur terug zetten.

Na 1,5 uur de folie eraf en nog zo'n 20 minuten de saus laten indikken.

Smaakt erg lekker icm wat atjar of ander zuur.

Hier de plaatjes!

0f78b2306354c284a228973e958369de.jpg

91342a6af6fdc96bd766e9c01cba7d5e.jpg

2205a76d7fe45f93399c7b88725907e0.jpg

32ef3a51a9f344927dc5aaf6f58cbfe7.jpg

85cd8b2e03cd8b6c5670f6429cc28cd2.jpg

a8661b51f031d45d6df7ccd594b9155d.jpg

1cad119d57f908e21a5edd04f7498880.jpg

60e2efc2cc647cdc69d636aaa827f00a.jpg

ea09ddda49d664e5a40495dcf89458b9.jpg


Prettig weekend

Arnoud
 
Lekker hoor
 
Hier afgelopen week ook gemaakt, echt superlekker. Maar ja geen foto dus niet gebeurt :p
 
OK, hop op de lijst! Lekker ideetje hoor!
 
To do. Looks good

Verstuurd vanaf mijn HTC One M9 met Tapatalk

 
Ziet er geweldig uit, gaat hier ook op de todo!
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Heerlijk, wordt ook weer eens tijd om te doen. Bedankt voor de herinnering.
 
Terug
Bovenaan Onderaan