- Berichten
- 2.709
Voor morgen vast pork belly burnt ends gemaakt morgen nog in de saus afmaken.
Een stuk buikspek in blokjes gesneden en rub erop tijdje in laten trekken .
Bbq indirect rond 120 graden buikspek op het rooster voor ongeveer 3 uur daarna in een bakje met roomboter bruine suiker en wat honing voor een 1 uur folie erover
En morgen de blokjes in een bakje met bbq saus lekkerrrrr.
Heb vast een stukje geproefd ohhh wat is dat lekker
En morgen Pulled pork en Spareribs .
Een stuk buikspek in blokjes gesneden en rub erop tijdje in laten trekken .
Bbq indirect rond 120 graden buikspek op het rooster voor ongeveer 3 uur daarna in een bakje met roomboter bruine suiker en wat honing voor een 1 uur folie erover
En morgen de blokjes in een bakje met bbq saus lekkerrrrr.
Heb vast een stukje geproefd ohhh wat is dat lekker
En morgen Pulled pork en Spareribs .