BasBQ
Beef en Steak

Pork belly burnt ends vast klaar gemaakt voor morgen

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.709
Voor morgen vast pork belly burnt ends gemaakt morgen nog in de saus afmaken.
Een stuk buikspek in blokjes gesneden en rub erop tijdje in laten trekken .
Bbq indirect rond 120 graden buikspek op het rooster voor ongeveer 3 uur daarna in een bakje met roomboter bruine suiker en wat honing voor een 1 uur folie erover
En morgen de blokjes in een bakje met bbq saus lekkerrrrr.
Heb vast een stukje geproefd ohhh wat  is dat lekker  :)
En morgen Pulled pork en Spareribs . :)

B8_A7481_B-_F627-42_C2-834_E-_D673045_AC8_C0.jpg


98097_DF3-_C858-4577-_AAAF-681_E3_A1057_DD.jpg


FFE46_F52-9_B14-4989-_BADF-21_B929614444.jpg


A12_E7_F46-04_FA-454_A-833_E-72_E8599_ADFDD.jpg


12_AEF6_C7-_A4_B1-4_E19-807_B-0321_B4552_A03.jpg
 
Doet u mij maar een paar stukjes zonder saus, ik vind ze zonder saus vaak lekkerder dan met saus ;) en dan ook nog pulled pork en spareribs...............gaat een gezellig weekend worden :)
 
Jet zei:
Doet u mij maar een paar stukjes zonder saus, ik vind ze zonder saus vaak lekkerder dan met saus ;) en dan ook nog pulled pork en spareribs...............gaat een gezellig weekend worden :)

Ik vind ze zelfs al lekker voordat je er boter bruine suiker en honing op doet  :)
 
Ziet er heerlijk uit maar hoe ga je deze warm serveren?
 
Prima start van een heerlijk weekend. ;)
 
Chevy454 zei:
Ziet er heerlijk uit maar hoe ga je deze warm serveren?

Op de dag zelf in een bakje bbq saus erbij en dan voor een 20 a' 30 minuten op de bbq.
 
Smakelijk hoor!
Mmmmm


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Jammer, is me iets te ver weg voor een lekkere hap. ;)
Maar toch bedankt voor het aanbod. :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan