Vandaag voor het eerst PBBE gemaakt via Noskos' recept.
Heb ze er 2,5-2-0,20 uur op gehad. De smaak was heerlijk!
Ik merkte wel dat er wat droge gedeeltes tussen zaten. Eigenlijk was het geaderde laagje en vetlaagje van elk blokje prima.
Het magere gedeelte was mij wat te droog.
Ik denk dat dit niet zo hoort en vraag me af of de kwaliteit van vlees de oorzaak kan zijn (keurslager)?
Temp in de WSM was tussen 120-130 tijdens de run. Met een uitschieter naar 140 na openen deksel. Dut duurde niet langer dan 5-10 minuten. Zou dat ook al te veel kunnen zijn?
Groet!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Heb ze er 2,5-2-0,20 uur op gehad. De smaak was heerlijk!
Ik merkte wel dat er wat droge gedeeltes tussen zaten. Eigenlijk was het geaderde laagje en vetlaagje van elk blokje prima.
Het magere gedeelte was mij wat te droog.
Ik denk dat dit niet zo hoort en vraag me af of de kwaliteit van vlees de oorzaak kan zijn (keurslager)?
Temp in de WSM was tussen 120-130 tijdens de run. Met een uitschieter naar 140 na openen deksel. Dut duurde niet langer dan 5-10 minuten. Zou dat ook al te veel kunnen zijn?
Groet!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk