BasBQ
Beef en Steak

Pork belly burnt ends - bbq junkie style

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Zag al tijdje dit gerecht voorbij komen en na het lezen van website van BBQ Junkie ook maar eens geprobeerd. Buikspek zonder zwoerd gehaald bij Clemens, top slagertje in Lisse. In blokjes, rub erop van LetzQ uit Lisserbroek. Kamado naar 130 graden, spek erop, 2 uur erop met hout, toen in schaal met bruine suiker, maple syrup en boter. Nog eens 2 uur en toen overhevelen in nieuwe schaal met bbq saus en 30 minuten laten karameliseren. Wat een heerlijkheid. Kregen onverwacht bezoek en in no time was alles op. Gaat op de lijst van top snacks. Smolt als boter op de tong. Dank aan BBQ Junkie voor de inspiratie en heldere stappenplan.
9e2f2e1a7bc150f7c12df9b9f9e8b883.jpg
414976eb9802b3b7a480b59ed8fd13b5.jpg
05425b59b78bb49430da6b4f854e7a4d.jpg
d5837ab5261e220cf4a1c0c24f45f758.jpg
cdba22a84fabe60377dbd32a2cbae637.jpg
5c5d6e901ac8a708d50c187ead51618e.jpg
2a826e8077b68f2119fce455a2acf049.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan