BasBQ
Beef en Steak

Porchetta op mijn Joetisserie deel 2

SilverFox zei:
Eefje, ik zie dat jij hem op de gasser hebt (op de foto lijken dat flavoriser bars, en het schroefje van de spit lijkt op die van een summit :D ). Doe je deze dan direct of indirect of beide? Ben benieuwd naar je werkwijze hierbij
Ik heb hem op mn Spirit gasbbq gemaakt en volgend recept gebruikt:

https://youtu.be/ThgeXauyssU

Paar foto's van mijn setup, eerst indirect, tegen de tijd dat de kern temp bijna bereikt was direct en vol gas, maar wel regelmatig met appelsap besproeid.

44a89b1433ba96a4ec8fc1e950f53c82.jpg


86e5478b364a950a8f04703973de48ab.jpg


2c875301f43395ac7305a696bd87c36a.jpg


Suc6!

Weber Spirit 320 GBS, Weber WSM 37, Weber OTO 47 woody '88 met Pizzaring, Weber OTO 57 woody '84, Weber WGA-woody '95, Weber Kettle 57 '79

 
Thanx!
 
Terug
Bovenaan Onderaan