BasBQ
Beef en Steak

Pondje Zalm.

 

kale

Stoker
Berichten
254
Vlak voor kerst 2 hele zalmpjes kunnen scoren bij schuitemaker. Vandaag laaste pondje zalm uit de vriezer op de bbq gegooid.

Na ondooien, drooggedept en kruidenmix er overheen. bbq aangestoken temp 90°, stukje turf en eikenhout voor de rook.
Anderhalf uur later zat hij op 57° kern dus klaar.(vind ik)
Straks zal het als bijgerecht bij de quiche van vriendin gegeten worden..
Smakelijk eten.


20230407_125316.jpg


20230407_152023.jpg
 
Lekker zeg!

Hoezo bijgerecht, dat verdient het om hoofd te zijn. 😋😋
 
Heb je ook een fotoootje van de zalm on Q ?

Zie er trouwens wel lekker uit.
 
Ziet er goed uit zeg
 
Heb je ook een fotoootje van de zalm on Q ?

Zie er trouwens wel lekker uit.
Helaas.. ik leg hem er op en ben ondertussen druk met andere dingen. Bbq doet de rest. (Eerlijk zeggen vergeet ik dit vaak de Q foto. )
 
Mooi gelukt. Hier ga ik morgen ook een stukje zalm warm roken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan