Beef en Steak

Pollo asado

Paola

Vuurmaker
Berichten
89
Vandaag ben ik lui en met deze weer heb ik veel heimwee (geboren ergens in Zuid Amerika) dus ik maakte kip zoals mijn moeder dat doet.

Dit recept is een oven recept (kan op de gewone oven) vroeger thuis deden we op de steenoven met hout. Zo lekker!

Op een ovenschaal doe je een matrasje van schijven aardappelen van 1 cm dikte. Erop doe je een ui in halve ringen, rode paprika in reepjes, dit mengen we met zout, pepper en 1 el EVOO.

Daarna heb ik een laagje citroen en sinaasappel schijven.

En erop kippenbouten gestrooid met THE RUB. Dit deed ik op de BGE met conveggtor op 200 graden gedurende 1 uur.

Het vlees was zo sappig dat viel uit elkaar. En de aardappeltjes waren zo vol op smaak.
Niet de mooiste foto maar was erg lekker.

Fijne avond🐓

IMG_9794.jpeg


IMG_9795.jpeg


IMG_9796.jpeg


IMG_9798.jpeg


IMG_9799.jpeg
 
Dit lijkt me een heerlijk gerecht!
 
Terug
Bovenaan Onderaan