BasBQ
Beef en Steak

Poging voor easterwood spareribs

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
825
Zo net even bij de slager geweest
Toch even die easterwood spareribs proberen!!
2364d4b2a954a40dab11af92cbb7fdee.jpg


Nou heb ik wel een nadeel ik heb geen thermometer op mijn bbq is het dan gewoon een kwestie van in de gaten houden ?
 
erik_schreurs8 zei:
Nou heb ik wel een nadeel ik heb geen thermometer op mijn bbq is het dan gewoon een kwestie van in de gaten houden ?
Ja, er van uitgaande dat je met een volle starter op 220 graden zit, zou ik het proberen met een halve.
Liever de temperatuur iets aan de lage kant dan te hoog.

Succes, mooie rack trouwens  B-)
 
Hoi Erik.

Ketel temperatuur is zeker belangrijk, als je die eenmaal weet is het voor de rest de tijd in de gaten houden.
Veel info hierover kan je vinden op de site van Noskos  bbq-nl.
Ik gebruik zelf de thermometer  van " outdoorchef ". Maar er zijn vele goede oventhermometers te koop.

fy443rUl.jpg
 
Ceriel zei:
erik_schreurs8 zei:
Nou heb ik wel een nadeel ik heb geen thermometer op mijn bbq is het dan gewoon een kwestie van in de gaten houden ?
Ja, er van uitgaande dat je met een volle starter op 220 graden zit, zou ik het proberen met een halve.
Liever de temperatuur iets aan de lage kant dan te hoog.

Succes, mooie rack trouwens  B-)
En is dat dan met de schuif open ?
 
erik_schreurs8 zei:
Zo net even bij de slager geweest
Toch even die easterwood spareribs proberen!!
2364d4b2a954a40dab11af92cbb7fdee.jpg


Nou heb ik wel een nadeel ik heb geen thermometer op mijn bbq is het dan gewoon een kwestie van in de gaten houden ?
67f1e452dc963777e9c4b57aa28786d1.jpg

Daar ligt ze !!
 
Ze zien er mooi uit! Net ook easterwood style gedaan, waren errrgg lekker. Benieuwd naar het resultaat bij jullie
 
Kan iemand mij de "easterwood style" uitleggen?
Is die zo speciaal?
 
erik_schreurs8 zei:
erik_schreurs8 zei:
Zo net even bij de slager geweest
Toch even die easterwood spareribs proberen!!
2364d4b2a954a40dab11af92cbb7fdee.jpg


Nou heb ik wel een nadeel ik heb geen thermometer op mijn bbq is het dan gewoon een kwestie van in de gaten houden ?
67f1e452dc963777e9c4b57aa28786d1.jpg

Daar ligt ze !!

fb2cb7850cd6acddd7d824dd5b61052d.jpg


Allemachtig wat lekker!!!!!!!!
Vrouwlief zei van de week lekkerder dan de slager (hier in de buurt )krijg je ze toch niet ......

Ik heb gewonnen !!! Haha

Missie geslaagd
 
Damn, looks good!!
 
Het is ribbendag vandaag!
Deze zien er ook al zo goed uit  :D
 
Tom Hendriks zei:
Kan iemand mij de "easterwood style" uitleggen?
Is die zo speciaal?
Ik zag het hier voorbij komen van Frits die had een wedstrijd ermee gewonnen
(En terecht !!) Vandaar dat ik ze een keer wou maken en het is echt een aanrader! !
 
Terug
Bovenaan Onderaan