- Berichten
- 49
Goedemorgen,
Heb met een stukje point van Hanos regiorund even geoefend na 2 jaar
.
om 23:30 opgezet, wachten tot de tempatuur stabiel was op circa 110graden, vlees erop en slapen. Vanmorgen ingepakt op 72 graden toen de temperatuur niet meer wou stijgen. Was in totaal een bereiding van 8 uren tot die zacht was en daarna nog 2 uren laten rusten op 70graden.
Gerookt op hickory en eiken.
Gaat de goede kant op.
De boven of onderkant(wist even niet meer of ik hem er wel goed opgelegd heb) mocht nog een tikje malser. Maar heel sappig geworden.
Heb met een stukje point van Hanos regiorund even geoefend na 2 jaar

om 23:30 opgezet, wachten tot de tempatuur stabiel was op circa 110graden, vlees erop en slapen. Vanmorgen ingepakt op 72 graden toen de temperatuur niet meer wou stijgen. Was in totaal een bereiding van 8 uren tot die zacht was en daarna nog 2 uren laten rusten op 70graden.
Gerookt op hickory en eiken.
Gaat de goede kant op.
De boven of onderkant(wist even niet meer of ik hem er wel goed opgelegd heb) mocht nog een tikje malser. Maar heel sappig geworden.