Meestal kijk ik alleen, maar moet toch maar eens wat bijdragen. Had het nog niet eerder gezien en vond het dermate lekker dat ik het jullie niet wou onthouden. het heeft ruim 11 uur op de bbq geprutteld.
De Inspiratie, BBQ pitboys
Bij de lokale turkse slager een tijdje terug een kilo rundvlees gehaald, het zag er perfect uit voor een mooie bbq sessie.
Stuk van ongeveer 350 gram eerste even in de marinade gedaan, van: Azijn, light soja saus(combinatie tussen vis saus en soja saus), wat chef paul prudhomme magic meat seasoning(beetje), paar tenen knoflook en 2 pepers) dat heeft ongeveer 5 uur in de koelkast gelegen.
Voor de bouillon heb ik 2 kleine potjes vlees fond(c1000) gebruikt en 2 magi rundvlees bouillon blokjes
alles staat klaar en vlees ligt er al in.
zo uit de marinade in de pan.
visite, wat biertjes en geen foto's.
Het heeft bijna 11 uur ingekookt, waarbij ik op het laatst toch een paar lepels alles binder heb gebruikt.
Op een bedje van Cole slaw van rode en witte kool, het vlees, wat crispy hash browns en wat kaas, Saus is echt niet nodig. (hash browns en kaas ook niet, je proefde het amper)
Het was zo lekker dat we het maar hebben opgemaakt met de cole slaw.
Dit is echt een aanrader en super simpel.
De Inspiratie, BBQ pitboys
Bij de lokale turkse slager een tijdje terug een kilo rundvlees gehaald, het zag er perfect uit voor een mooie bbq sessie.
Stuk van ongeveer 350 gram eerste even in de marinade gedaan, van: Azijn, light soja saus(combinatie tussen vis saus en soja saus), wat chef paul prudhomme magic meat seasoning(beetje), paar tenen knoflook en 2 pepers) dat heeft ongeveer 5 uur in de koelkast gelegen.
Voor de bouillon heb ik 2 kleine potjes vlees fond(c1000) gebruikt en 2 magi rundvlees bouillon blokjes
alles staat klaar en vlees ligt er al in.

zo uit de marinade in de pan.

visite, wat biertjes en geen foto's.
Het heeft bijna 11 uur ingekookt, waarbij ik op het laatst toch een paar lepels alles binder heb gebruikt.

Op een bedje van Cole slaw van rode en witte kool, het vlees, wat crispy hash browns en wat kaas, Saus is echt niet nodig. (hash browns en kaas ook niet, je proefde het amper)

Het was zo lekker dat we het maar hebben opgemaakt met de cole slaw.

Dit is echt een aanrader en super simpel.