BasBQ
Beef en Steak

Pluma iberico

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Gisteren voor de tweede keer Pluma gegrild op de Bastard. 6u ik marinade van honing, 5spice, oester, soja -en hoisonsaus. Heerlijk aziatische tint aan het vlees. Voor de Q nog drooggedept en gebloemd. Man wat was dit lekker zeg.. een van mn beste gerechten van de Q tot nu toe. Aanrader!!

17C75BD3-93D3-4FC0-A54F-C3CB738FE493.jpeg


24D4E734-E145-463D-90B4-FF564B30B038.jpeg


1D50E6E0-CD28-4494-8F95-67C43B80B3A9.jpeg
 
Zie er goed uit. Ik ken dat type vlees niet eens. Heb je dat online besteld..
 
Lijkt me erg lekker.
Toch niet stiekem in de grillpan gemaakt hé? Zie geen bbq foto's.

En heb je een recept? Ben wel benieuwd
 
Foto bastard vergeten :(

Pluma is inderdaad besteld bij beef en steak.
Recept zal ik binnenkort posten
 
Mooi stukje vlees.

Het draadje wordt verplaatst naar de asbak, niet omdat het niet mooi is maar omdat de foto’s van het vlees op de bbq ontbreken.
 
Ziet er lekker uit, laat het recept maar komen

Netjes omschreven Frits
 
Hoi, die had ik ook besteld maar anders bereid en dat was ook toppie.

 
De char siu marinade:
80ml honing
80ml sojasaus
60ml oestersaus
60ml sake
15ml sesamolie
15ml hoisinsaus
3g 5spices poeder
3g witte peper

iberico hierin marineren minstens 4 uur. Daarna droogdeppen en dun insmeren met olie.

3 min grillen op 230gr dan kwartslag draaien, weer 3 min. En dan omkeren en hetzelfde voor andere kant. 10min laten rusten
 
Terug
Bovenaan Onderaan