- Berichten
- 2.796
Vandaag een mooie ribeye gemarineerd met olijf olie met ketchup ketjap pezo knoflook rozemarijn worcestersaus voor 2 uren.
Paddestoel mix met pezo knoflook roomboter in een pannetje.
Hele sessie met de Dome open .
Zo kon de flambadou mooi op temperatuur komen.
De ribeye grillen en etage hoger door laten garen tot 54 .
Ribeye laten rusten en aansnijden voor dat de flambadou er overheen gaat .
Wanneer de punt rood is de mergboter van Kettyle er in en vlammen maar .
Echt heerlijk weer
Ps het kleine ronde schijfje die verzwolgen was door het vuur was voor de kleine man
.
Paddestoel mix met pezo knoflook roomboter in een pannetje.
Hele sessie met de Dome open .
Zo kon de flambadou mooi op temperatuur komen.
De ribeye grillen en etage hoger door laten garen tot 54 .
Ribeye laten rusten en aansnijden voor dat de flambadou er overheen gaat .
Wanneer de punt rood is de mergboter van Kettyle er in en vlammen maar .
Echt heerlijk weer

Ps het kleine ronde schijfje die verzwolgen was door het vuur was voor de kleine man
