- Berichten
- 39
Afgelopen zaterdag even een test rondje gedaan voor zondag.
Ik had nog nooit zalm van een pankje gemaakt..
Ik had laatst al een paar plankjes besteld via het forum hier.

Via me buurman een zalm rechtstreeks van de urker visafslag laten komen..

Dus een stuk van de zalm afgesneden en Pezo, katoembar, knoflookpoeder en chilliflakes erop gedaan. ( helaas geen foto van)
Daarna de wga flink opgestookt en de plank erop gedaan.

En toen de kern 50 was de zalm eraf gehaald, en hij was echt perfect.

ONGELOOFELIJK wat een smaak sensatie.. super lekker!!
Zijn er trouwens mensen die wel eens een eikenplank of ander houtsoort hebben geprobeerd? of is dit gewoon niet aan te raden?
Ben benieuwd...
Bedankt voor het kijken
Ik had nog nooit zalm van een pankje gemaakt..
Ik had laatst al een paar plankjes besteld via het forum hier.

Via me buurman een zalm rechtstreeks van de urker visafslag laten komen..


Dus een stuk van de zalm afgesneden en Pezo, katoembar, knoflookpoeder en chilliflakes erop gedaan. ( helaas geen foto van)
Daarna de wga flink opgestookt en de plank erop gedaan.

En toen de kern 50 was de zalm eraf gehaald, en hij was echt perfect.


ONGELOOFELIJK wat een smaak sensatie.. super lekker!!
Zijn er trouwens mensen die wel eens een eikenplank of ander houtsoort hebben geprobeerd? of is dit gewoon niet aan te raden?
Ben benieuwd...
Bedankt voor het kijken