_Martijn
Vuurmaker
- Berichten
- 55
Al ruim een jaar zit ik na te denken of "Bobby Flay?s Cedar Plank Salmon" een recept is wat ik lekker zou vinden. Met de combinatie zalm, mosterd en suiker heb ik niet direct het :x gevoel. Maar je kan pas oordelen als je het een keer op je bord gehad hebt. Dus vandaag maar eens een stuk zalm opgehaald en deze met drie verschillende smaken gemarineerd:
Dit alles op een plankje:
Vervolgens op de Q en bij een kern van 47 was het eindelijk tijd voor de test:
De conclusie was een bevestiging van mijn twijfels. We houden ons voorlopig bij de soja/gember variant, zoet in combinatie met zalm is bij ons geen succes. De roomboter variant is overigens ook niet door de selectie gekomen. Het is net zalm met kruidenboter, maar dan zonder de knoflook.
Bedankt voor het kijken,wellicht kunnen jullie hier nog iets mee.
- Dijon mosterd en bruine basterd suiker
- Roomboter met citroensap, citroenrasp en dille
- Sojasaus, gember en citroensap
Dit alles op een plankje:

Vervolgens op de Q en bij een kern van 47 was het eindelijk tijd voor de test:

De conclusie was een bevestiging van mijn twijfels. We houden ons voorlopig bij de soja/gember variant, zoet in combinatie met zalm is bij ons geen succes. De roomboter variant is overigens ook niet door de selectie gekomen. Het is net zalm met kruidenboter, maar dan zonder de knoflook.
Bedankt voor het kijken,wellicht kunnen jullie hier nog iets mee.