- Berichten
- 1.648
Na mijn sukade succes was het tijd voor iets anders. Vorig jaar was ik met vrouw en kind in Alaska en hebben toen verse wilde zalm van de BBQ gegeten. Daar hadden ze ook wat houtsnippers toegevoegd en we vonden het heerlijk.
Bij de Makro in Delft 2 mooie zalm zijdes gekocht en bij de nieuwe Weber shop die naast de Makro zit, 2 Cedarplankjes gekocht.
Thuis 1 zalm in de vriezer gelegd, 1 plankje in het water gelegd en aan het einde v/d dag de zalm ingesmeerd met mosterd en bruine suiker (Noskos weer bedankt voor het recept). BBQ opgestookt, plank met zalm erop en 17 minuten later kon het feest beginnen.

net op de grill


onderzijde van het plankje (is hierna nogmaals gebruikt)

Het eind resultaat
Bij de Makro in Delft 2 mooie zalm zijdes gekocht en bij de nieuwe Weber shop die naast de Makro zit, 2 Cedarplankjes gekocht.
Thuis 1 zalm in de vriezer gelegd, 1 plankje in het water gelegd en aan het einde v/d dag de zalm ingesmeerd met mosterd en bruine suiker (Noskos weer bedankt voor het recept). BBQ opgestookt, plank met zalm erop en 17 minuten later kon het feest beginnen.

net op de grill


onderzijde van het plankje (is hierna nogmaals gebruikt)

Het eind resultaat