P
Pjotr
Gast
Hallo allemaal,
Ook op dit mooie forum zal ik me even voorstellen, zoals dat hoort natuurlijk!
Peter, 40 jaar, getrouwd en twee kinders. Naast lekker koken en eten een grote passie voor wijn. Met lekker weer geniet ik ook graag van een lekkere cubaan, bij voorkeur na een avondje achter de bbq.
Na een jaar of 10 te hebben gespeeld met een merkloze kogelbbq en houtskool, een jaar of 6 geleden vanwege kinderen en gebruiksgemak overgestapt op gas. Bevalt prima en brand al dan niet in combinatie met een smokebox in de zomermaanden toch zeker een keer of 3 in de week. Favouriet van de kinderen absoluut kip op blik, maar ook een mooie zalmlende of spiesje gamba's zijn we niet vies van.
Mijn Patton Samba gisteren omgeruild voor een Grandhall Professional 529 RVS. Deze staat te glimmen en te trappelen om uren te gaan maken. Wellich met de tijd eens een Weber on the side... (of een Green egg over een paar jaartjes, WHOW!) Heb er zin in!
Groeten,
Pjotr
Ook op dit mooie forum zal ik me even voorstellen, zoals dat hoort natuurlijk!
Peter, 40 jaar, getrouwd en twee kinders. Naast lekker koken en eten een grote passie voor wijn. Met lekker weer geniet ik ook graag van een lekkere cubaan, bij voorkeur na een avondje achter de bbq.
Na een jaar of 10 te hebben gespeeld met een merkloze kogelbbq en houtskool, een jaar of 6 geleden vanwege kinderen en gebruiksgemak overgestapt op gas. Bevalt prima en brand al dan niet in combinatie met een smokebox in de zomermaanden toch zeker een keer of 3 in de week. Favouriet van de kinderen absoluut kip op blik, maar ook een mooie zalmlende of spiesje gamba's zijn we niet vies van.
Mijn Patton Samba gisteren omgeruild voor een Grandhall Professional 529 RVS. Deze staat te glimmen en te trappelen om uren te gaan maken. Wellich met de tijd eens een Weber on the side... (of een Green egg over een paar jaartjes, WHOW!) Heb er zin in!
Groeten,
Pjotr