B
bartb112
Gast
Deze steen heb ik deze week op de kop kunnen tikken, een Chamotte steen ook wel gebruikt in broodovens en pizza ovens.
Deze is 30x30x3 cm best wel dik maar houd de hitte goed vast en verdeeld het gelijkmatig door de hele steen.
Nadat ik de mijn briketten vol gas heb aangestoken met mijn campingbrander van de Action, in de firestarter.
De briketten onder de steen geplaatst. De volgende pizza bak ronde doe ik een dubbele hoeveelheid briketten aan voor nog meer hitte.
In een periode van 30 min steen op 250 graden, bij de 2de pizza steen zelfs al 315 graden.
Werkt als een speer in 3-4 min de pizza klaar.
Deze is 30x30x3 cm best wel dik maar houd de hitte goed vast en verdeeld het gelijkmatig door de hele steen.

Nadat ik de mijn briketten vol gas heb aangestoken met mijn campingbrander van de Action, in de firestarter.
De briketten onder de steen geplaatst. De volgende pizza bak ronde doe ik een dubbele hoeveelheid briketten aan voor nog meer hitte.
In een periode van 30 min steen op 250 graden, bij de 2de pizza steen zelfs al 315 graden.
Werkt als een speer in 3-4 min de pizza klaar.
