- Berichten
- 1.525
na het debacle van vorige week een beetje research doen deze week en maar weer opnieuw proberen
de ingredi?nten

het eerste probeersel

de tweede bij op de pizza steen

en lekker smikkelen

zoals op dit forum al een paar keer is gezegd een kant en klare pizza komt er hier niet meer in.
een knapperige bodem, verse ingredi?nten, zelf de hoeveelheden bepalen en uiteraard de smaak zijn zomaar een paar voordelen.
zelfs mijn vrouw die niet van pizza houd i.v.m. met de kaas vond ze heerlijk (uiteraard niet te veel kaas erop)
toegegeven er zal nog e.e.a. gefine-tuned moeten worden maar het begin is al fantastisch
de ingredi?nten

het eerste probeersel

de tweede bij op de pizza steen

en lekker smikkelen

zoals op dit forum al een paar keer is gezegd een kant en klare pizza komt er hier niet meer in.
een knapperige bodem, verse ingredi?nten, zelf de hoeveelheden bepalen en uiteraard de smaak zijn zomaar een paar voordelen.
zelfs mijn vrouw die niet van pizza houd i.v.m. met de kaas vond ze heerlijk (uiteraard niet te veel kaas erop)
toegegeven er zal nog e.e.a. gefine-tuned moeten worden maar het begin is al fantastisch