- Berichten
- 90
Gisteren voor het eerst pizza gemaakt op de Basterd.
Het recept voor de bodem heb ik gebruikt van italieplein:
http://www.italieplein.nl/snel-recept-voor-pizzadeeg/
En als basis heb ik het volgende recept gebruikt:
http://www.italieplein.nl/zelf-pizza-maken-recept-pizza-margherita/
En de foto's als bewijs
Het deeg.
Pizza steen, deze kan mooi op het rekje van de deflectorsteen.
Nog even zoeken naar de juiste dikte van di bodem
Met Mexicaans beleg normaal gebruiken we die voor wraps, maar dit hadden we nog over.
En pizza prosciuto.
En wat we er van vonden?? GEWELDIG, zelfs onze 4 jarige zoon die erg kritisch is vond het heerlijk. Net alsof je bij de Italiaan zit.
Kortom dit gaan we vaker maken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Het recept voor de bodem heb ik gebruikt van italieplein:
http://www.italieplein.nl/snel-recept-voor-pizzadeeg/
En als basis heb ik het volgende recept gebruikt:
http://www.italieplein.nl/zelf-pizza-maken-recept-pizza-margherita/
En de foto's als bewijs

Het deeg.

Pizza steen, deze kan mooi op het rekje van de deflectorsteen.


Nog even zoeken naar de juiste dikte van di bodem



Met Mexicaans beleg normaal gebruiken we die voor wraps, maar dit hadden we nog over.

En pizza prosciuto.

En wat we er van vonden?? GEWELDIG, zelfs onze 4 jarige zoon die erg kritisch is vond het heerlijk. Net alsof je bij de Italiaan zit.

Kortom dit gaan we vaker maken.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk