BasBQ
Beef en Steak

Pizza!

 

Jw80

Tondelzoeker
Berichten
18
Vandaag weer eens pizza op de Bastard.

Eerder een beetje lopen klooien met t deeg. Nu deeg van de makro, uit de vriezer rustig laten ontdooien en rijzen. Voor de kinderen alleen tomatensaus, veel kaas en voor de vorm wat tomaatjes. Voor ons een keer pizza bianca. Een met mascapone, parmaham en burrata, echt een aanrader. Ook nog 1 met brie en spek, lekker maar niet bijzonder. Als toetje voor de kinderen nog een pizza met chocola en marshmallow, versierd met nog meer suiker.. helemaal tevreden over de bodem, lekker knapperig. Alleen de rand bleef wat bleek, iemand daar tips voor? Beetje geklopt ei op de rand misschien? Voor t eerst de Bastard op 300 graden gekregen, lekker schoongebrand iig.

B8307673-F7C6-46EC-869D-C9721B9E1C1C.jpeg


D468A3D5-4385-4CC6-91AA-6105CB1487B8.jpeg


F64C007C-2698-4953-83AD-FB34DF494834.jpeg


Bekijk bijlage 42035

BC538EDB-64C0-4310-9338-A660347C542E.jpeg


4639686D-BE9A-4C2F-9E95-75BA85564617.jpeg


BF0CC88F-F30E-41E0-A0EC-FFDD92921113.png


C944220D-0D4A-4C5C-9DE7-824AE3717C20.png
 
Altijd goed, binnenkort ook maar weer eens doen! Misschien toch iets langer erop dan? Heb dit zelf nog nooit ervaren, zeker niet met z’n temperatuur.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Altijd goed, binnenkort ook maar weer eens doen! Misschien toch iets langer erop dan? Heb dit zelf nog nooit ervaren, zeker niet met z’n temperatuur.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja, dacht ik ook, alleen de bodem was al goed. Anders is die misschien veel te hard. Ik kan me alleen bedenken dat mn pizzasteen te groot is, er zit weinig ruimte tussen de steen en de rand van de Bastard, daarom misschien te weinig hete lucht en wel een erg warme pizzasteen? Ik heb nog een kleinere steen, die zal ik volgende keer eens proberen.

656048AD-3988-4FA4-A9B2-FFB3D062363E.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan