Goedenavond,
Vanavond geprobeerd in mijn pizzaoventje een Neapolitaanse pizza te maken. Hoop filmpjes gekeken om zo hopelijk een knapperige maar luchtige pizza te maken. Het doel was een ''Neapolitaanse'' pizza te creëren. Ik had maar twee bolletjes deeg voorbereid. Topping gemaakt van mozzarella, uien, gekneusde tomatensaus, basilicum, klein beetje extra virgin olijfolie en gorgonzola.
1e pizza:
2e pizza:
Volgende keer moet ik beter het leftover meel weg vegen voordat ik hem op de peel leg. Ook ga ik proberen de onderkant mooier doorbakken te krijgen. Al met al was het wel leuk om te doen. Wel bizar hoeveel hitte zo een pizzaoven vrijgeeft. Heb je bij de Kamado totaal geen last van. Mocht iemand tips hebben of lekkere(de) recepten laat het weten!
Vanavond geprobeerd in mijn pizzaoventje een Neapolitaanse pizza te maken. Hoop filmpjes gekeken om zo hopelijk een knapperige maar luchtige pizza te maken. Het doel was een ''Neapolitaanse'' pizza te creëren. Ik had maar twee bolletjes deeg voorbereid. Topping gemaakt van mozzarella, uien, gekneusde tomatensaus, basilicum, klein beetje extra virgin olijfolie en gorgonzola.
1e pizza:
2e pizza:
Volgende keer moet ik beter het leftover meel weg vegen voordat ik hem op de peel leg. Ook ga ik proberen de onderkant mooier doorbakken te krijgen. Al met al was het wel leuk om te doen. Wel bizar hoeveel hitte zo een pizzaoven vrijgeeft. Heb je bij de Kamado totaal geen last van. Mocht iemand tips hebben of lekkere(de) recepten laat het weten!