Beef en Steak

Pizza uit de pizzaoven

hogakb

Tondelzoeker
Berichten
9
Goedenavond,

Vanavond geprobeerd in mijn pizzaoventje een Neapolitaanse pizza te maken. Hoop filmpjes gekeken om zo hopelijk een knapperige maar luchtige pizza te maken. Het doel was een ''Neapolitaanse'' pizza te creëren. Ik had maar twee bolletjes deeg voorbereid. Topping gemaakt van mozzarella, uien, gekneusde tomatensaus, basilicum, klein beetje extra virgin olijfolie en gorgonzola.

1e pizza:

IMG_2335.jpg

IMG_2336.jpg

IMG_2337.jpg

IMG_2338.jpg

IMG_2339.jpg

IMG_2342.jpg

IMG_2344.jpg


2e pizza:

IMG_2347.jpg

IMG_2348.jpg

IMG_2349.jpg

IMG_2350.jpg

IMG_2351.jpg

IMG_2352.jpg

IMG_2353.jpg

IMG_2354.jpg


Volgende keer moet ik beter het leftover meel weg vegen voordat ik hem op de peel leg. Ook ga ik proberen de onderkant mooier doorbakken te krijgen. Al met al was het wel leuk om te doen. Wel bizar hoeveel hitte zo een pizzaoven vrijgeeft. Heb je bij de Kamado totaal geen last van. Mocht iemand tips hebben of lekkere(de) recepten laat het weten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan