BasBQ
Beef en Steak

Pizza tijdens de donkere dagen

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag weer eens pizza van de Bastard! De foto’s spreken voor zich. 65% hydration.

10704A1F-55E8-4243-B2ED-33A08FEED844.jpeg


1E4A248A-9898-43BE-BEB9-79A16E3CB87B.jpeg


A1EA2D97-8361-4F6D-8F4F-EDB037661659.jpeg


FE1C8484-5AB2-40A6-B658-93A35B837ED2.jpeg


C8BB5C75-0E2E-4A32-9797-DDFF7D56C51A.jpeg


8CAD09E0-69F6-471D-A9CC-C8A0DEFB8078.jpeg


2FB7E442-3558-42C9-B993-6248BADF6B4E.jpeg


FD947F0A-8F72-42BB-96EB-4A93A2BDFEF9.jpeg

1603213239621.gif
 
Dit ziet er heerlijk uit! Leuk ook die gif erbij :) De vlammen sloegen flink uit de kamado.
 
Ziet er heerlijk uit! Inspirate voor deze week :)
 
Hallo zeg, lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Heerlijk! Tof gifje ook inderdaad. Op mijn pizza’s gaat meestal wel een veelvoud aan kaas 😬
 
Dat ziet er erg goed uit! Deeg is perfect gelukt zo te zien. Heb je een speciaal recept gebuikt of van het internet geplukt?
 
zo man. dat is een pittig vuurtje. mooi man
dat moet wel gesmaakt hebben
 
Mooie pizza’s zo. En deeg ook zelf gemaakt. Netjes. Die kitchenaid wil ik ook een aan gaan schaffen. Lijkt me een geweldige uitbreiding voor het koken.
 
Pizza; altijd +1
 
Mooi gelukt. Even nadenken wanneer ik hier weer pizza ga bakken.
 
Wauw dat ziet er super uit! En goed dat je het deeg zelf hebt gemaakt, geeft mij weer genoeg stof voor nieuwe ideeën!
 
Mooie pizza’s zo. En deeg ook zelf gemaakt. Netjes. Die kitchenaid wil ik ook een aan gaan schaffen. Lijkt me een geweldige uitbreiding voor het koken.

Ook een goeie tip is zo een Domo broodbakmachine. Moet geen Domo zijn hoor. 2 vrienden van mij maken steeds daarmee hun deeg. Daar dat volgens een bepaald stramien gaat met rijzen en zo, hebben zij hun deeg enorm snel klaar.
Wij doen het hier nog met keukenrobot. Maar dan wordt het deeg wel al heel ver van te voren gemaakt.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb pizzacreator gebruikt voor de deegsamenstelling en dan gekozen voor 65% hydratatie.

Dat is idd leuk. Amai ni.
Ik merk wel op dat ze geen suiker gebruiken, behalve bij die amerikaanse.

Een vriend van me heeft een pizza foodtruck en hij voegt geen suiker toe aan zijn deeg als hij ze minstens een dag van te voren maakt. Als hij een ruig weekend heeft waarbij hij de dag zelf nog deeg maakt, voegt hij suiker toe. Zou iets te maken hebben met het omzetten van koolhydraten in suikers, maar Als je het deeg dezelfde dag maakt, krijgen die koolhydraten niet de tijd om om te zetten en voeg je gewoon suiker toe.

Ik hen geen specialist en het het van horen zeggen :D
Ons recept in vriendenkring is altijd met suiker.

BB4CE2C1-DB28-4F96-BE6F-1FF95BC73B58.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan