- Berichten
- 438
De dames wilde vandaag pizza van de kamado.
Was de 1e keer op de Masterbuilt , dus altijd weer spannend hoe dat gaat.
Op de weber ging dat altijd goed , maar wat is dit een geweldige ervaring , manmanman.
Echt geweldig .
Veel minder werk dan op de weber .
Eerlijk gezegd heb ik wel op tijd nog even op YouTube gekeken hoe ze te werk gaan op een kamado .
Zag dat er een ruimte word gehouden tussen 2 stenen , ik had er maar 1 op liggen .
Als je dan nadenkt snap je natuurlijk dat met 1 steen je pizza gruwelijk mislukt
Tenslotte ook nog geprobeerd om Tarte Tatin te maken

Was de 1e keer op de Masterbuilt , dus altijd weer spannend hoe dat gaat.
Op de weber ging dat altijd goed , maar wat is dit een geweldige ervaring , manmanman.
Echt geweldig .
Veel minder werk dan op de weber .
Eerlijk gezegd heb ik wel op tijd nog even op YouTube gekeken hoe ze te werk gaan op een kamado .
Zag dat er een ruimte word gehouden tussen 2 stenen , ik had er maar 1 op liggen .
Als je dan nadenkt snap je natuurlijk dat met 1 steen je pizza gruwelijk mislukt

Tenslotte ook nog geprobeerd om Tarte Tatin te maken



Laatst bewerkt: