- Berichten
- 80
Beste Genootschappers,
Gister besloten om vandaag pizza te gaan eten. Ruim 24 uur van te voren het pizzadeeg gemaakt. Na veel deeg recepten te hebben gebruikt heb ik nu de juiste gevonden.
1. 460 gram bloem (type oo)
2.13 gram fijn zeezout
3.1 gram gist
4.275 ml water.
De pizza heel simpel belegd; tomatensaus, geraspte kaas, salami, champignons en mozzarella
Masterbuilt opgewarmd tot 300 graden. De pizza ongeveer 10 min gebakken. Het resultaat was geweldig. Een heerlijke knapperige Napolitaanse pizza.
Gister besloten om vandaag pizza te gaan eten. Ruim 24 uur van te voren het pizzadeeg gemaakt. Na veel deeg recepten te hebben gebruikt heb ik nu de juiste gevonden.
1. 460 gram bloem (type oo)
2.13 gram fijn zeezout
3.1 gram gist
4.275 ml water.
De pizza heel simpel belegd; tomatensaus, geraspte kaas, salami, champignons en mozzarella
Masterbuilt opgewarmd tot 300 graden. De pizza ongeveer 10 min gebakken. Het resultaat was geweldig. Een heerlijke knapperige Napolitaanse pizza.
Laatst bewerkt: