Beef en Steak

Pizza quattro formaggi

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
906
Vandaag de Masterbuilt flink warm opgestookt. Pizza met 4 kazen gemaakt. Goed gelukt voor de eerste keer.

Het deeg en de saus gisteren al gemaakt.

75588C1F-5A31-4CBB-95AF-67EA61DB8DB8.jpeg
D48657DB-F5EF-440D-8777-310B645AABE7.jpeg
4E522F80-B13C-4361-8B2F-4C1A2BC81824.jpeg
828B6A4E-D083-433C-ADA3-B322B28E0351.jpeg
04ECB9F0-CA85-4B84-9C70-F0F69F3292F5.jpeg
26D7085E-9587-4A22-911F-6A4A9FBAE86C.jpeg
 
perfectie.
ziet er super goed uit zeg. lekker hoor
 
Deze staat vandaag op de planning bij ons. Ik was echt verrast hoeveel lekkerder pizza op de bbq is.

Welke kolen heb je gebruikt om deze temp te halen? Hoe lang kan je deze aan houden?
 
Mooi op temperatuur
Zal gesmaakt hebben, deeg ziet er lekker krokant uit
 
Deze staat vandaag op de planning bij ons. Ik was echt verrast hoeveel lekkerder pizza op de bbq is.

Welke kolen heb je gebruikt om deze temp te halen? Hoe lang kan je deze aan houden?

Ik heb nu nog een restantje Weber premium lumpwood charcoal gebruikt, die had ik nog staan van voordat ik de Masterbuilt had. Deze is een stuk zachter dan de black ranch Marabu die ik normaal in de MB stook. Voor pizza wel fijn, zo’n zachte houtskool. Qua tijd heb ik geen idee. Ik had in ieder geval ruim genoeg voor deze sessie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan