- Berichten
- 384
Na het succes van de vorige keer nu een drama....
Tijdens het 1e keer draaien de bodem stuk en alles over de steen gelopen, pizza weg steen smerig
Wat heb ik anders gedaan:
Passata gebruikt, is dit te dun/waterig?
Mozzarella gebruikt ipv oude kaas, te nat/te veel?
Pizza recept van Dominique gebruikt, alleen omdat ik van dun hou dit recept 2/3 van gemaakt en hier 4 dunne 30cm pizza's van gemaakt.
Was deeg te dun?
Was de topping te dik, te nat, of een combinatie van beiden?
Tijdens het 1e keer draaien de bodem stuk en alles over de steen gelopen, pizza weg steen smerig

Wat heb ik anders gedaan:
Passata gebruikt, is dit te dun/waterig?
Mozzarella gebruikt ipv oude kaas, te nat/te veel?
Pizza recept van Dominique gebruikt, alleen omdat ik van dun hou dit recept 2/3 van gemaakt en hier 4 dunne 30cm pizza's van gemaakt.
Was deeg te dun?
Was de topping te dik, te nat, of een combinatie van beiden?