- Berichten
- 202
Hallo allemaal. Ik wil graag een pizza steen kopen. Maar het gaat mij niet om de weg naar het eindresultaat.
Ik zelf heb een OTP 47 dus zo'n mooie pizza tussenring zit er niet in denk ik, maar stel dat ik er wel een vind. Ga je dan ook aan de gang met een thermometer?
Omdat je met zo'n ring een open voorkant hebt of kijk je gewoon meerdere keren?
En duurt dat langer dan met een gesloten deksel? En als je geen tussenring hebt moet je dan ?berhaupt de deksel dicht doen? En wat about temp in het algemeen. Moet je loeiheet stoken en is dan houts kool beter dan briketten? En de steen moet die aansluiten min of meer op de grootte van je rooster of juist nog veel ruimte eromheen?
Of moet ik het zelf maar uitzoeken
De oven is makkelijk 10 minuten voor verwarmen met hetelucht op 200 graden en dan nog een keer 10 minuten opdezelfde manier maar met pizza op een rooster in jet midden.
Maar als man zijnde wil je met vuur en technische shizzle bezig zijn dus wil je op een overdreven manier, in de ogen van de familie en veel,te dure spullen daarvoor aantrekkend, je pizza gaan maken
Ik zelf heb een OTP 47 dus zo'n mooie pizza tussenring zit er niet in denk ik, maar stel dat ik er wel een vind. Ga je dan ook aan de gang met een thermometer?
Omdat je met zo'n ring een open voorkant hebt of kijk je gewoon meerdere keren?
En duurt dat langer dan met een gesloten deksel? En als je geen tussenring hebt moet je dan ?berhaupt de deksel dicht doen? En wat about temp in het algemeen. Moet je loeiheet stoken en is dan houts kool beter dan briketten? En de steen moet die aansluiten min of meer op de grootte van je rooster of juist nog veel ruimte eromheen?
Of moet ik het zelf maar uitzoeken

De oven is makkelijk 10 minuten voor verwarmen met hetelucht op 200 graden en dan nog een keer 10 minuten opdezelfde manier maar met pizza op een rooster in jet midden.
Maar als man zijnde wil je met vuur en technische shizzle bezig zijn dus wil je op een overdreven manier, in de ogen van de familie en veel,te dure spullen daarvoor aantrekkend, je pizza gaan maken
