Tjande
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Voor vaderdag oa een pizzasteen gekregen en tja, weer een reden om de BBQ aan te steken.
Voor de deeg kochten wij een aantal bollen bij de plaatselijke pizzeria (persoonlijk vinden wij wel één van de betere in ons home-town) en het feestje kon beginnen.
BBQ aangestoken en eerst gewacht met het plaatsen van de pizzasteen. Eenmaal op temperatuur en de pizzasteen ging erop.
Met de tip van Ralph BBQ Tube, heb ik een beetje meel gestrooid op de steen. Zodra de meel bruin werd, was de steen op temperatuur.
Dus de eerste pizza (van de vier) kon er op.
Poe, pizza was top en zeker voor herhaling vatbaar.
Wel schaf ik een pizza schep aan, want het gaat volgens mij veel makkelijker en sneller om de pizza op de steen te schuiven ipv met bakpapier.
Verstuurd vanaf mijn XQ-AT51 met Tapatalk
Voor de deeg kochten wij een aantal bollen bij de plaatselijke pizzeria (persoonlijk vinden wij wel één van de betere in ons home-town) en het feestje kon beginnen.
BBQ aangestoken en eerst gewacht met het plaatsen van de pizzasteen. Eenmaal op temperatuur en de pizzasteen ging erop.
Met de tip van Ralph BBQ Tube, heb ik een beetje meel gestrooid op de steen. Zodra de meel bruin werd, was de steen op temperatuur.
Dus de eerste pizza (van de vier) kon er op.
Poe, pizza was top en zeker voor herhaling vatbaar.
Wel schaf ik een pizza schep aan, want het gaat volgens mij veel makkelijker en sneller om de pizza op de steen te schuiven ipv met bakpapier.
Verstuurd vanaf mijn XQ-AT51 met Tapatalk